Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Trage Wandelzoektochten

Aandachtspunten lente wandelfotozoektocht
 • We kregen melding van het feit dat tijdens het verloop van de zoektocht de paraplu van F27 stuk geraakt zou zijn. Dit is dus geen foto die door ons werd gewijzigd.
 • Er is een foutje geslopen in het pakket dat verdeeld wordt in ons bureel. F46 dient vervangen te worden door de hiernaast staande foto. Voor de deelnemers die in het bureel een pakket aankochten kunnen daar gratis een nieuw fotoblad verkrijgen.
  Het juiste fotoblad kan ook hier gedownload worden.
 • Blijkbaar heerst er onduidelijkheid in de wegbeschrijving in het Ertbruggebos:
  • We nemen rechts de Ertbruggestraat tot aan het eerste bospad waar we links gaan. We volgen het pad naast de hofgracht. Aan de eerste kruising blijven we links dit pad naast de hofgracht volgen voorbij een poort aan de linkerzijde tot aan de volgende kruising waar we het pad rechts tussen de weiden nemen. We volgen dit pad tot het eindigt in het Muggenpad. We gaan rechtsaf en volgen het Muggenpad/Muggenlei tot aan het eerste paadje rechts.
   Hopelijk is de volgende wegbeschrijving duidelijker:
  • We volgen rechts de Ertbruggestraat tot aan het eerste bospad links. We volgen het pad naast de hofgracht. Aan de eerste kruising blijven we links dit pad naast de hofgracht volgen tot aan het tweede paadje rechts. Dit paadje eindigt in het Muggenpad. We gaan rechtsaf en volgen het Muggenpad/ Muggenlei tot aan het eerste paadje rechts.

Vergeet niet steeds hier te verifiëren of er aanpassingen zijn vooraleer u vertrekt of uw antwoordenblad indient.

Lentewandelzoektocht 2023 vanaf 21 maart

Tijd om volop te genieten van de openbloeiende natuur. Daarom biedt Toerisme Voorkempen jullie een wandeling aan die vertrekt in de Dorenboslaan, achter het Shopping Centrum in Wijnegem. Met onze lentezoektocht genieten jullie van de westkant van Wijnegem. Via de Krommewijk en rond de parking van wat eens de Makro was, doorkruisen jullie het Ertbruggebos.

Onderweg zoeken jullie een aantal foto’s, waarvan je de nummers in de juiste volgorde zet, zoals aangeduid op het antwoordformulier. Wij fotografeerden wel 8 ramen: vul in de daartoe voorziene vakjes de huisnummers in van de woningen waar je deze ramen gezien hebt. Er zijn géén vragen, dus ook geen ‘strikvragen’.

Lengte: 7,2 km
Vertrek/eindpunt: Hoek Dorenboslaan - Rozenlaan (kleine parking achter het Shoppingcentrum) Wijnegem

Het pakket met alle nodige informatie kan je hier gratis downloaden van 21 maart 2023 tot 20 juni 2023 van de website https://www.voorkempen.be.

Wil je een geprinte versie? (2€ per pakket)
Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u

Meer info:
toerisme@voorkempen.be of 03 685 34 21

De lijst van de ontvangen EN GEREGISTREERDE inzendingen.

Het nieuw e-mail adres (toerisme.voorkempen.2970@gmail.com) lijkt onze voormalige verzendingsproblemen opgelost te hebben.

Bij verzenden van je antwoorden naar toerisme.voorkempen.2970@gmail.com zou je een bevestiging van verzending moeten ontvangen. Door een of ander technisch probleem was dat tijdelijk niet het geval. Dit is nu opgelost. Gelieve ons onmiddellijk te verwittigen indien je toch geen bevestiging ontvangt,

Na afsluitingsdatum zullen we tot het einde van de maand de lijst met geregistreerde inzendingen ter beschikking stellen om u toe te laten ons desgevallend van ontbrekende inzendingen op de hoogte te brengen. Opmerkingen worden alleen aanvaard mits voorlegging van bevestiging van verzending.

 

Winterwandelzoektocht 2022 - De uitslag

Hieronder kan je het volgende binnenhalen:

 • de 15 best gerangschikten
  foutloos en geselecteerd volgens verschil met de schiftingen
 • de 25 winnaars
  geselecteerd door loting
 • het (volgens ons) juist ingevulde antwoordenblad

Prijzen kunnen afgehaald worden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 10u tot 12u en dit tot dinsdag 30 mei 2023.

 

Hoe werkt onze schiftingsvraag?

Blijkbaar zijn er een aantal deelnemers die niet goed begrijpen hoe we te werk gaan met de door ons gestelde schiftingsvragen.

Het documentje dat je hier kan downloaden tracht dat te verduidelijlken.