Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 380 16 84 (nieuw nummer) | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Trage Wandelzoektochten

Opmerkingen Trage Lente wandelfotozoektocht 2024

21/03/24 - bij de eerste downloads stond er nog de verkeerde titel op Fotoblad 1. De foto's op het blad zijn de juiste, enkel de titel is foutief.

22/03/24 - bij de eerste downloads stond een verkeerde datum betreffende de schiftingsvraag. De juiste datum is betreffende de schiftingsgetallen is 22 juni 2024

25/04/24 - verduidelijking reglement:

  • Deel 2 – Allerlei foto’s (F9 – F40): Hier zoek je alleen de foto’s en je vult de overeenkomstige getallen in op je antwoordenblad – voorbijloopt. Een foto die je meerdere keren voorbijloopt dien je alleen de eerste keer te beschouwen.

  • "... dit in de volgorde zoals je het onderwerp langs je wandeling – startend van het vermeld vertrekpunt...", hiermee wordt bedoeld de plaats waar de foto genomen werd.

Voor nieuwere downloads (vanaf 22/03 19u25)  is de informatie ondertussen aangepast.

Trage Lente wandelfotozoektocht 2024

Na de nattere winter-editie zoeken we deze keer meer begaanbare wegen op.

De wandeling start aan de parking van het Schildehof en leidt je een eerste keer door het Schildehof, waar je een zicht krijgt op de pas opgekuiste Venustempel. Daarna volgt een wandeling door de wijk rond de Bellevue-dreef. In dit stukje langs rustige straten wandel je langs gebouwen waarvan sommige soms met een tempel kunnen vergeleken worden. Je kan daarna nog eens genieten van de natuur van het Schildehof.

Tijdens de wandeling zoek je het bijhorend huisnummer van 8 brievenbussen. Plaats 32 foto's en 8 schetsen van onderwerpen in de volgorde zoals je ze voorbijloopt. Er zijn géén vragen, dus ook geen ‘strikvragen’.

Ben je bij de beste zoekers en de 10 beste gokkers op de schiftingsvraag, dan heb je recht op een prijs. Een toffe wandeling maken is echter ons hoofddoel en dus ontvangen ook 30 andere inzenders een prijs (via loting bepaald).

Lengte van de wandeling: 6,9 km
Vertrek/eindpunt: Parking aan gemeentelijk domein Schildehof; De Pont 45, Schilde

Haal gratis jouw pakket met alle nodige informatie binnen van onze webstek https://www.voorkempen.be van 21 maart 2024 tot 20 juni 2024

Wil je een geprinte versie? Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 10u tot 12u

Meer info: toerisme@voorkempen.be - 03 685 34 21

Je kan de zoektocht en een RouteYou kaart ervan hieronder binnenhalen.

De lijst van de GEREGISTREERDE inzendingen - Lente wandelfotozoektocht 2023

Bij verzenden van je antwoorden naar toerisme.voorkempen.2970@gmail.com zou je een bevestiging van verzending moeten ontvangen.
Gelieve ons onmiddellijk te verwittigen indien je toch geen bevestiging ontvangt.
STUUR GEEN ANTWOORDEN NAAR TOERISME@VOORKEMPEN.BE

Na afsluitingsdatum zullen we tot het einde van de maand de lijst met geregistreerde inzendingen ter beschikking stellen om u toe te laten ons desgevallend van ontbrekende inzendingen op de hoogte te brengen. Opmerkingen worden alleen aanvaard mits voorlegging van bevestiging van verzending.

 

Trage Winter WandelFotoZoektocht 2023 - DE UITSLAG

De winterzoektocht werd 1179 keer gedownload. We ontvingen 141 antwoordbladen.

Hieronder kan je volgende documenten downloaden:

  • het antwoordenblad met de oplossingen (verbeterde versie 18/4/2024 - er werd gebruik gemaakt van een verkeerde schifting)
  • de lijst van de 10 beste inzendingen (= lijst winnaars) (verbeterde versie 18/4/2024 - de initiële verbetering was foutief - de vorige lijst vervalt)
  • de lijst van de 30 winnaars door loting (= lijst loting) (deze lijst blijft behouden)

Onze verontschuldigingen voor de mogelijke verwarring door de verbeter-perikelen.

De prijzen voor de winterfotozoektocht kunnen afgehaald worden in ons kantoor op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 10u tot 12u en dit tot 31 mei 2024

We hopen natuurlijk jullie te mogen begroeten op onze lente-editie, die ondertussen reeds gestart is.

Denk er ook aan dat je Toerisme Voorkempen nu ook kan volgen via Facebook en Instagram.

 

Hoe werkt onze schiftingsvraag?

Blijkbaar zijn er een aantal deelnemers die niet goed begrijpen hoe we te werk gaan met de door ons gestelde schiftingsvragen.

Het documentje dat je hier kan downloaden tracht dat te verduidelijken.