Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Trage Wandelzoektochten

Lentewandelzoektocht 2023 vanaf 21 maart

Tijd om volop te genieten van de openbloeiende natuur. Daarom biedt Toerisme Voorkempen jullie een wandeling aan die vertrekt in de Dorenboslaan, achter het Shopping Centrum in Wijnegem. Met onze lentezoektocht genieten jullie van de westkant van Wijnegem. Via de Krommewijk en rond de parking van wat eens de Makro was, doorkruisen jullie het Ertbruggebos.

Onderweg zoeken jullie een aantal foto’s, waarvan je de nummers in de juiste volgorde zet, zoals aangeduid op het antwoordformulier. Wij fotografeerden wel 8 ramen: vul in de daartoe voorziene vakjes de huisnummers in van de woningen waar je deze ramen gezien hebt. Er zijn géén vragen, dus ook geen ‘strikvragen’.

Lengte: 7,2 km
Vertrek/eindpunt: Hoek Dorenboslaan - Rozenlaan (kleine parking achter het Shoppingcentrum) Wijnegem

Het pakket met alle nodige informatie kan je hier gratis downloaden van 21 maart 2023 tot 20 juni 2023 van de website https://www.voorkempen.be.

Wil je een geprinte versie? (2€ per pakket)
Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u

Meer info:
toerisme@voorkempen.be of 03 685 34 21

Aandachtspunten lente wandelfotozoektocht
  • Er is een foutje geslopen in het pakket dat verdeeld wordt in ons bureel. F46 dient vervangen te worden door de hiernaast staande foto. Voor de deelnemers die in het bureel een pakket aankochten kunnen daar gratis een nieuw fotoblad verkrijgen.
    Het juiste fotoblad kan ook hier gedownload worden.

Vergeet niet steeds hier te verifiëren of er aanpassingen zijn vooraleer u vertrekt of uw antwoordenblad indient.

 

De lijst van de ontvangen EN GEREGISTREERDE inzendingen.

Het nieuw e-mail adres (toerisme.voorkempen.2970@gmail.com) lijkt onze voormalige verzendingsproblemen opgelost te hebben.

Bij verzenden van je antwoorden naar toerisme.voorkempen.2970@gmail.com zou je een bevestiging van verzending moeten ontvangen. Door een of ander technisch probleem was dat tijdelijk niet het geval. Dit is nu opgelost. Gelieve ons onmiddellijk te verwittigen indien je toch geen bevestiging ontvangt,

Na afsluitingsdatum zullen we tot het einde van de maand de lijst met geregistreerde inzendingen ter beschikking stellen om u toe te laten ons desgevallend van ontbrekende inzendingen op de hoogte te brengen. Daarna gemelde opmerkingen worden alleen aanvaard mits voorlegging van bevestiging van verzending.

Met vriendelijke groeten,

het Toerisme Voorkempen team
 

Hoe werkt onze schiftingsvraag?

Blijkbaar zijn er een aantal deelnemers die niet goed begrijpen hoe we te werk gaan met de door ons gestelde schiftingsvragen.

Het documentje dat je hier kan downloaden tracht dat te verduidelijlken.