Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Trage Wandelzoektochten

Herfst wandelfotozoektocht 2021

Vertrek-en eindpunt: Marktplein te Wijnegem
Lengte: 6 km

Alle nodige informatie kan je hieronder gratis downloaden van 21 september tot 20 december 2021.

Wil je een geprinte versie? Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u (2€ per pakket) of je kan ook een bestelling plaatsen via het internet (2€ per pakket + verzendingskosten).

De uiterste datum van afgifte is 24 december 2021.

Alle praktische informatie betreffende inzending van de antwoorden, schifitngsvragen enz... vind je in het blad 'Algemene Informatie'.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Correcties Zomer wandelfotozoektocht 2021

Ontbrekende foto
Uit nazicht blijkt dat foto 27 niet meer te vinden is. Het ontbreken van deze foto in de antwoorden zal dan ook niet bestraft worden.

Foutief fotoblad 2
De deelnemers die bij aanvang van de wandelzoektocht een geprinte versie aankochten in ons bureel ontvingen spijtig genoeg een fotoblad 2 waarop een paar foutieve foto's stonden. Het juiste fotoblad kan van de website gedownload worden.

Nummering op "Algemene Informatie" en "Antwoordenblad"
We kregen van een paar opmerkzame deelnemers melding van de volgende foutjes in de documenten die gedownload en aangeschaft werden vòòr 12u 30/7/2021:

In de Algemene informatie staat het volgende vermeld:

Deel 2 – Allerlei foto’s (F9 – F40): Hier zoek je alleen de foto’s en je vult de overeenkomstige letters in op je antwoordenblad, dit in de volgorde zoals je ze langs je wandeling – startend van het vermeld vertrekpunt – tegenkomt.

Dit moet natuurlijk zijn:

Deel 2 – Allerlei foto’s (F9 – F48): Hier zoek je alleen de foto’s en je vult de overeenkomstige nummers in op je antwoordenblad, dit in de volgorde zoals je ze langs je wandeling – startend van het vermeld vertrekpunt – tegenkomt.

Op het Antwoordenblad staat het volgende vermeld:

Volgorde foto’s F9 tot F40 (nummer volstaat)    en     Gewijzigde foto’s (mogelijke keuze uit F9 tot F40)

Dit moet worden:

Volgorde foto’s F9 tot F48 (nummer volstaat)    en     Gewijzigde foto’s (mogelijke keuze uit F9 tot F48)

De wijzigingen werden ondertussen toegepast in de te downloaden documenten.

Onze verontschuldigingen voor de mogelijke verwarring.

Toerisme Voorkempen biedt ieder seizoen gratis een wandelfotozoektocht aan.

Hoofdbedoeling is de wandeling langs rustige en waar mogelijk trage wegen. Als tijdverdrijf onderweg bieden we een fotozoektocht aan.
De 20 beste resultaten van de ingezonden antwoorden (1 per persoon), rekening houdend met de schifting, ontvangen een prijs geschonken door Toerisme Voorkempen. Van de overige inzendingen worden via loting nog 5 prijzen toegekend. Voor de prijzen geldt dat slechts 1 prijs per huisgezin (zelfde adres) wordt toegekend.
Vermits dit een wederkerende organisatie is houden we voor deze zoektochten geen speciale prijsuitreiking. De resultaten en winnaars worden bekend gemaakt op onze website in de loop van de maand volgend op het einde van het seizoen. Prijzen kunnen afgehaald worden tot de laatste dag van daarop volgende maand.

De zoektochten zullen telkens beschikbaar zijn op onze website vanaf de aanvang van het seizoen tot het einde van het seizoen. Wil je een geprinte versie? Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u (2€ per pakket) of je kan ook een bestelling plaatsen via het internet (2€ per pakket + verzendingskosten).

Over de zoektochten wordt in principe geen communicatie gevoerd, tenzij betreffend opduikende praktische problemen. Eventuele berichten, verwittigingen of aanpassingen worden alléén op onze website of in het kastje naast de ingang van ons kantoor medegedeeld.

Zomer wandelfotozoektocht 2021

Deze zomereditie kan niet meer gedownload worden.

De uiterste datum van afgifte is 24 september 2021.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------