Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Trage Wandelzoektochten

Herfstwandelzoektocht 2022 - De uitslag

De uitslag is bekend. Download hieronder:

  • de juiste antwoorden volgens de inrichter(s)
  • de lijst van de winnaars op punten en schifting
  • de lijst van de winnaars via loterij
  • de volledige lijst gerangschikt op punten
  • de volledige lijst gerangschikt volgens alfabet

Prijzen kunnen afgehaald worden in ons kantoor op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 10u tot 12u tot dinsdag 28 februari 2023.

Wandelfotozoektocht 2022-2023 winter-editie

De trage winterwandeling vertrekt vanuit hartje ’s-Gravenwezel, het Lodewijk de Vochtplein achter de kerk. Verderop belanden we op de IJzermaalsteenweg, klein waardevol erfgoed en duikt voor ons het nieuwe project op van MPI zonnebos: een internaat voor 88 kinderen uit het buitengewoon onderwijs, mooi ingebed in de groene omgeving. De bosweide in het Catersbos, sinds 2013 in gebruik als paardenweide voor de BUSO-school Zonnebos, laten we links liggen en we komen terecht in de wijk Zonnebos, ontstaan na de jaren 1950 toen grote delen adellijk bezit werden verkocht en verkaveld. Na het ontdekken van deze wijk leidt de wandeling ons langs het in 1928 opgerichte Heilig Hart van Maria-instituut. Afsluitend wandelen we door de Kerkstraat tot op ons vertrekpunt.

Onderweg zoek je de juiste volgorde van 48 foto’s of de erop aangebrachte wijzigingen. Er zijn géén vragen, dus ook geen ‘strikvragen’.

Lengte: 6,2 km
Vertrek/eindpunt: Lodewijk de Vochtplein, achter de kerk, ‘s-Gravenwezel

Het pakket met alle nodige informatie kan je hieronder gratis downloaden van 21 december 2022 tot 20 maart 2023

Wil je een geprinte versie? (2€ per pakket) Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u

Vergeet niet steeds in online op de pagina 'Aandachtspunten wandelfotozoektocht" te verifiëren of er aanpassingen zijn vooraleer u vertrekt of uw antwoordenblad indient.
 

Aandachtspunten winter wandelfotozoektocht

Door omstandigheden zijn de fotobladen niet inbegrepen in het pakket. U dient ze apart te downloaden.

Vergeet niet steeds hier te verifiëren of er aanpassingen zijn vooraleer u vertrekt of uw antwoordenblad indient.

De lijst van de ontvangen EN GEREGISTREERDE inzendingen.

Het nieuw e-mail adres (toerisme.voorkempen.2970@gmail.com) lijkt onze voormalige verzendingsproblemen opgelost te hebben.
We blijven evenwel regelmatig een nieuwe lijst van ontvangen inzendingen ter beschikking stellen. Let wel ! Tussen het binnenbrengen of de inzending en de registratie in ons systeem kunnen een aantal dagen tijdverschil zitten. Gelieve ons dus enkele dagen respijt te geven indien u niet onmiddellijk uw naam terugvindt.

Ook na afsluitingsdatum zullen we de lijst zo spoedig mogelijk tot het einde van de maand ter beschikking stellen om u toe te laten ons desgevallend van missende inzendingen op de hoogte te brengen. Daarna gemelde opmerkingen worden niet meer beschouwd.

Met vriendelijke groeten,

het Toerisme Voorkempen team
 

Hoe werkt onze schiftingsvraag?

Blijkbaar zijn er een aantal deelnemers die niet goed begrijpen hoe we te werk gaan met de door ons gestelde schiftingsvragen.

Het documentje dat je hier kan downloaden tracht dat te verduidelijlken.