Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Trage Wandelzoektochten

Wandelfotozoektocht 2022 herfst-editie

Voor velen breekt – fotografisch gezien – de mooiste periode van het jaar aan.

Om ten volle te kunnen genieten van de stilaan verschijnende prachtige herfstkleuren gaan wandelaars op zoek naar rustige wegen.
In het vinden daarvan wil Toerisme Voorkempen jullie in dit seizoen helpen.

De voor de herfst uitgestippelde route brengt jullie opnieuw door een stukje natuur op het grondgebied van Schilde. Onmiddellijk na het vertrek wandel je door een rustige wijk van Schilde om daarna een ganse tijd te genieten van ‘trage wegen’.

Onderweg zoek je een aantal foto’s. We luisterden naar jullie opmerkingen en deze maal is er slechts één boom te zoeken.
Er dienen géén vragen opgelost te worden, er zijn dus ook geen ‘strikvragen’.

Lengte: 6,8 km
Vertrek/eindpunt: Parking van Aldi, Turnhoutsebaan 472, Schilde

Het pakket met alle nodige informatie kan je gratis downloaden van 21 september 2022 tot 20 december 2022

Wil je een geprinte versie? Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u (2€ per pakket) of je kan ook een bestelling plaatsen via het internet (2€ per pakket + verzendingskosten).

Alle praktische informatie betreffende inzending van de antwoorden, schiftingsvragen enz... vind je in het blad 'Algemene Informatie'.

Vergeet niet steeds in online op de pagina 'Aandachtspunten wandelfotozoektocht" te verifiëren of er aanpassingen zijn vooraleer u vertrekt of uw antwoordenblad indient.

Wil je enkel het kaartje met de wegbeschrijving downloaden? Dat kan hier.

 

Aandachtspunten wandelfotozoektocht

Belangrijk voor inzendingen per e-mail: zie artikel hieronder

Graag ook jullie aandacht voor de volgende punten:

  • kleurverschillen of intensiteitsverschillen kunnen niet beschouwd worden als gewilde wijziging van een foto.
  • dat geldt eveneens voor voorwerpen die los staan. Een schijnbaar andere locatie kan evenmin beschouwd worden als gewilde wijziging.

Vergeet niet steeds hier te verifiëren of er aanpassingen zijn vooraleer u vertrekt of uw antwoordenblad indient.

Problemen met mailbox zoektochten@voorkempen.be

Wegens problemen met onze mailbox gedurende de lentezoektocht kan u hieronder de lijst van de (voor ons bekende) inzendingen van de huidige wandelzoektocht binnenhalen.
We streven ernaar wekelijks op zaterdag een nieuwe lijst ter beschikking te stellen. Let wel ! Tussen het binnenbrengen of de inzending en de registratie in ons systeem kunnen een paar dagen tijdverschil zitten.
Gelieve ons enkele dagen respijt te geven indien u niet onmiddellijk uw naam terugvindt.

Ook na afsluitingsdatum zullen we de lijst tot het einde van de maand ter beschikking stellen om u toe te laten ons desgevallend van missende inzendingen op de hoogte te brengen.

Met vriendelijke groeten,

het Toerisme Voorkempen team

 

Hoe werkt onze schiftingsvraag?

Blijkbaar zijn er een aantal deelnemers die niet goed begrijpen hoe we te werk gaan met de door ons gestelde schiftingsvragen.

Het documentje dat je hier kan downloaden tracht dat te verduidelijlken.