Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Activiteiten Toerisme Voorkempen

Toerisme Voorkempen biedt een platform voor informatie over toeristische-, culturele-; wandel- en fiets-evenementen.

Wil u graag een van uw gratis evenementen laten vermelden? Stuur een mailtje naar toerisme@voorkempen.be met de nodige informatie (datum en uur, titel van het evenement, soort van het evenement, beschrijving of agenda, locatie, desgevallend begeleidende foto, enz...).

Hier worden per gemeente de door Toerisme Voorkempen georganiseerde activiteiten vermeld of evenementen waar Toerisme Voorkempen bij betrokken en/of aanwezig is met een infostand. Op zulke infostand is een waaier van toeristische brochures gratis of mits betaling beschikbaar en er kan daar uiteraard ook alle info bekomen worden over de toeristische troeven van de regio Voorkempen.

Voor activiteiten binnen de gemeenten waarbij Toerisme Voorkempen niet rechtstreeks betrokken is verwijzen we naar het menu "Activiteiten in de regio""

 

Uitslag van de fietsfotozoektocht

Wanneer 24 november 2023
Waar Werf 44 te Schilde
Regio Schilde-'s-Gravenwezel

Trage winter wandelfotozoektocht (gratis) - TOERISME VOORKEMPEN

Wanneer 21 december 2023 tot 20 maart 2024
Waar Nog te bepalen

Tuinkriebels 2024

Wanneer Zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024
Waar Vrieselhof - Oelegem
Regio Rondom de Voorkempen

De jaarlijkse plantenmarkt en tuinbeurs is intussen een referentie bij de liefhebbers. 12 jaar al staat Tuinkriebels garant voor veel planten en gedeelde passie voor de tuin.

Ook in 2024 is Toerisme Voorkempen aanwezig op Tuinkriebels.
Naar gewoonte kan je die datum de deelnemingspakketten voor onze jaarlijkse fietsfotozoektocht aanschaffen, naast allerlei folders en informatie betreffende Schilde; 's-Gravenwezel en Wijnegem.