Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 380 16 84 (nieuw nummer) | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Activiteiten Toerisme Voorkempen

Toerisme Voorkempen biedt een platform voor informatie over toeristische-, culturele-; wandel- en fiets-evenementen.

Wil u graag een van uw gratis evenementen laten vermelden? Stuur een mailtje naar toerisme@voorkempen.be met de nodige informatie (datum en uur, titel van het evenement, soort van het evenement, beschrijving of agenda, locatie, desgevallend begeleidende foto, enz...).

Hier worden per gemeente de door Toerisme Voorkempen georganiseerde activiteiten vermeld of evenementen waar Toerisme Voorkempen bij betrokken en/of aanwezig is met een infostand. Op zulke infostand is een waaier van toeristische brochures gratis of mits betaling beschikbaar en er kan daar uiteraard ook alle info bekomen worden over de toeristische troeven van de regio Voorkempen.

Voor activiteiten binnen de gemeenten waarbij Toerisme Voorkempen niet rechtstreeks betrokken is verwijzen we naar het menu "Activiteiten in de regio""

 

Avontuurlijke zoektocht

Wanneer Weekend 9-10 augustus 2024
Waar ?
Regio Schilde-'s-Gravenwezel

Avontuurlijke zoektocht

Ontdek de laatste avonturen van de scheutisten in Schilde! Tijdens deze unieke zoektocht neem je deel aan een meeslepend verhaal van hun missie en ontdek je de prachtige pareltjes op hun domein. Laat je leiden door opdrachten en puzzels, en wie weet, brengt zelfs een magische dans je naar de finish. 

Dit avontuur wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Heemkundige Kring Scilla, Heemkring De Drie Rozen, Toerisme Voorkempen en Muziekcollectief De Krikskes.

Samenkomst: Domein Paters Van Scheut, Brasschaatsebaan 126, Schilde.

Wanneer: Afhankelijk per team. Vertrektijden lopen van 18 uur tot middernacht.

Inschrijven: Deelnemen kan in teams van twee tot acht personen
                   Individueel deelnemen kan. Je komt dan terecht in een samengesteld team.
                   Na inschrijving krijg je een factuur toegestuurd van betaling.

Prijs: 3 euro per persoon.

Inschrijven kan hier: