Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Welkom bij Toerisme Voorkempen

Toerisme Voorkempen start met "Trage Seizoenswandelzoektochten"

 

Vanaf 21 juni 2021 biedt Toerisme Voorkempen jullie een reeks gratis wandelfotozoektochten aan (ongeveer 5 km tot 7 km) waarbij jullie via rustige en trage wegen mogelijk wat mooie hoekjes van onze regio leren kennen.

De zoektochten verlopen in principe volgens de seizoenen: er worden dus een zomer-, herfst-, winter- en lentezoektocht aangeboden.

De hoofdbedoeling is de wandeling. Telkens staan rustige en trage wegen op de voorgrond. Als mogelijk tijdverdrijf onderweg zoek je een aantal foto’s, waarvan sommigen vrij moeilijk te vinden zullen zijn. De reden is dat je ook als je niet alle foto's gevonden hebt mogelijk toch tot kanshebbers op een prijs behoort. Elke zoektocht zal met foto's ingericht worden, maar de uitwerking kan van zoektocht tot zoektocht verschillen. Er dienen géén vragen opgelost te worden, er zijn dus ook geen ‘strikvragen’.

Het pakket met alle nodige informatie zal je telkens gratis kunnen downloaden van onze website (www.voorkempen.be) bij aanvang van het seizoen.

Wil je een geprinte versie? Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u (2€ per pakket) of je kan ook een bestelling plaatsen via het internet (2€ per pakket + verzendingskosten).

De 20 beste resultaten van de ingezonden antwoorden (1 per persoon), rekening houdend met de schifting, ontvangen een prijs geschonken door Toerisme Voorkempen. Van de overige inzendingen worden via loting nog 5 prijzen toegekend. Voor de prijzen geldt dat slechts 1 prijs per huisgezin (zelfde adres) wordt toegekend.

We verwachten jullie oplossingen terug in onze brievenbus (Toerisme Voorkempen, Kerkstraat 24, 2970 ‘s-Gravenwezel) ten laatste op vrijdag volgend op de laatste dag van het seizoen. Je kan je antwoordenblad ook inscannen (telkens met de juiste naam- en adresgegevens) en via e-mail opsturen naar zoektochten@voorkempen.be.

Vermits dit een wederkerende organisatie is houden we voor deze zoektochten geen speciale prijsuitreiking. De resultaten en winnaars worden bekend gemaakt op onze website in de loop van de maand volgend op het seizoenseinde en indien we in het bezit zijn van het e-mailadres met een persoonlijke verwittiging. Prijzen kunnen afgehaald worden tot de laatste dag van de dààrop volgende maand.

Over de zoektochten wordt in principe geen communicatie gevoerd, tenzij betreffend opduikende praktische problemen. Eventuele berichten, verwittigingen of aanpassingen worden alléén op onze website of in het kastje naast de ingang van ons kantoor medegedeeld.

De trage zomerwandelzoektocht zal ter beschikking zijn op onze website vanaf 19/6/2021 tot 21/9/2021.

15de fietsfotozoektocht

Een toeristische zoektocht van ongeveer 25km langs ongekende pareltjes.
Te rijden op één of meerdere dagen naar eigen keuze en tempo.
Ontdek, geniet en beleef de Voorkempen!

Deelnemingspakket aan 5 euro te verkrijgen te:

  • ’s-Gravenwezel: Toerisme Voorkempen, Kerkstraat 24 (Dorpshuis) - ma.di.do. en vr. van 10.00 tot 12.00u
  • Schilde: Cremerie Margriet, Petrus Bogaertslaan 45
  • Schilde: Fietsdokter, Kerkelei 75
  • Schoten: Fietskarinfo, Theofiel Van Cauwenberghslei 101
  • Wijnegem: Gemeenschapscentrum ‘t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199
  • Wijnegem: Bakkerij Geerts, Turnhoutsebaan 548

Of je kan het hier bestellen, mits extra betaling van de verzendingskosten wordt het pakket dan opgestuurd.

1e prijs = een elektrische fiets met middenmotor ter waarde van +/- 2500 €, gesponserd door Toerisme Voorkempen, Fietsdokter Schilde en Fietserie Ranst.

… en vele andere waardevolle prijzen.

Iedereen die zijn antwoordformulier instuurt, ontvangt een prijs.

Prijsuitreiking op vrijdag 12 november 2021 om 20 u
in zaal De Werf 44, Schoolstraat 44, 2970 Schilde.

Inschrijven voor informatie over onze activiteiten

Wenst u regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten?

Schrijf u dan hier in.

Gratis boek "Logeren in Vlaanderen Vakantieland"

Elk jaar bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland meer dan 700 leuke logeeradresjes in een handig boek. Je kan het boek gratis afhalen bij Toerisme Voorkempen of bestel het gratis hier.

 
Toeristische brochures

Deze zijn online te bestellen of te verkrijgen in ons kantoor of in elk van onze 2 gemeentehuizen.

Geïnteresseerd in onze regio? Dan kan je alvast onze brochure via onderstaande link openen en downloaden en zo kennismaken met de Voorkempen.