Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Daguitstappen en bezienswaardigheden

Daguitstappen en te bezoeken bezienswaardigheden

Wat is er gezelliger dan een dagje uit in goed gezelschap én in een mooie omgeving. Wie naar de Voorkempen komt, weet dat hij daar alle ingrediënten vindt voor een geslaagde daguitstap: een mooie natuur, interessante gebouwen, gezellige terrasjes en nog veel meer.

De Voorkempen bundelt de gemeenten Schilde ('s-Gravenwezel), Schoten en Wijnegem. Hier wachten U tal van mooie wandelingen, een merkwaardig historisch erfgoed en, niet te vergeten... een verfijnde gastronomie.

Wij weten hoe belangrijk zo'n dagje uit voor u is en daarom willen wij niets aan het toeval overlaten. U mag er dan ook op rekenen dat uw uitstap tot in de puntjes verzorgd zal zijn.
Bel ons, schrijf ons of kom even langs. Samen kunnen we beslist een aantrekkelijk programma samenstellen. Toerisme Voorkempen zorgt voor alle regelingen en reservaties. Alvast van harte welkom in de Voorkempen.Mogelijk schema van een dagprogramma:

09.00 u Ontvangst met geurige koffie
10.00 u Bezoek 1 (volgens eigen planning en keuze)
12.30 u Een lekker en verzorgd middagmaal
14.00 - 17.00 u Bezoek 2 (volgens eigen planning en keuze) - Bezoek 3 (volgens eigen planning en keuze)
17.30 u Einde van een geslaagde dag (en indien gewenst ergens gezellig napraten bij een verfrissend of hartverwarmend drankje)


ALGEMENE VOORWAARDEN

Aantal personen: Voor deze dagtrips komen enkel groepen van minstens 20 personen in aanmerking, tenzij anders is overeengekomen.

Vervoer en verzekering: De bezoekende groep zorgt zelf voor vervoer. Toerisme Voorkempen is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of schade, eventueel berokkend aan de deelne-mers. We raden u dan ook aan een extra-verzekering af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij naar uw keuze.

Gidsen: Alle rondleidingen worden begeleid door een deskundige gids.

Prijzen: De prijzen gelden per persoon en omvatten alle diensten die uitdrukkelijk in de brochure vermeld zijn.Toerisme Voorkempen behoudt zich het recht voor de prijzen, berekend op de datum van het in druk geven van onderhavige brochure, te wijzigen ingevolge tariefveranderingen wegens prestaties te leveren door derden.

Reservering en betaling: De inschrijving dient minstens 1 maand vooraf te gebeuren door het invullen en ondertekenen van de reserveringsbon. Vervolgens bevestigt Toerisme Voorkempen de reservering schriftelijk. De reservering is pas definitief na het betalen van een voorschot van € 125,00. Bij aankomst zal dit bedrag terugbetaald worden. Alle betalingen dienen ter plaatse door een verantwoordelijke geregeld te worden. Ingeval de betalingstermijnen niet gerespecteerd worden, is Toerisme Voorkempen gerechtigd de prestaties te annuleren.

Wijzigingen en annuleringen: Tot 10 werkdagen vóór de excursie kunnen, indien mogelijk, wijzigingen gebeuren die steeds schriftelijk dienen gemeld te worden. 
Ingeval het werkelijk aantal deelnemers minder dan 20 bedraagt, is een bedrag verschuldigd op basis van 20.
Bij annulering van de 9de tot en met de 3de werkdag vóór de excursie, blijft 50% van het gestorte bedrag verschuldigd aan Toerisme Voorkempen.
Bij annulering vanaf de 2de werkdag vóór de excursie is het volledig gestorte bedrag verschuldigd.
Elke annulering dient door de opdrachtgever schriftelijk en per aangetekend schrijven te geschieden.

Verantwoordelijkheid: Toerisme Voorkempen is enkel bemiddelaar en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele tekortkomingen vanwege de klant en/of de dienstverlening.