Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 10 - 12 uur (behalve woensdag) | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Activiteiten 2020

Hier worden per gemeente de activiteiten vermeld waar Toerisme Voorkempen bij betrokken en/of aanwezig is met een infostand. Op zulke infostand is een waaier van toeristische brochures gratis of mits betaling beschikbaar en er kan daar uiteraard ook alle info bekomen worden over de toeristische troeven van de regio Voorkempen.

Voor activiteiten binnen de gemeenten waarbij Toerisme Voorkempen niet rechtstreeks betrokken is verwijzen we naar het menu "Links"

 

Impact van covid-19 op de activiteiten

De overheid heeft de afgelopen dagen verschillende maatregelen ingevoerd om het covid-19 virus te onderdrukken. Deze maatregelen houden onder andere in dat het sociaal contact zoveel mogelijk vermeden moet worden. We proberen de maatregelen zo goed als mogelijk te respecteren, omdat we de gezondheid van iedereen op de eerste plaats zetten.

Daarom is beslist om een aantal activiteiten tot het einde van het kalenderjaar af te gelasten.

De FietsFotoZoektocht gaat nog steeds door en de uitslag is nog steeds voorzien op de geplande datum. De praktische zaken daarrond bekijken we nog. Dat gaat grotendeels afhangen van de beslissingen van de overheid. We blijven de situatie opvolgen, en we houden jullie zo goed als mogelijk op de hoogte.