Schoten

OPENING VAN HET TOERISTISCH SEIZOEN 2017
Zondag 30 april te Schoten

Deze maal verbroederen wij met WAKKER-Schoten en bevindt onze toeristische stand zich in de Sint-Cordulastraat te Schoten.  
Natuurlijk start op 30 april vanaf 10 u onze fameuze Fietsfotozoektocht al voor de 11de keer, waarvoor je die ene dag geen 5 maar slechts 4 euro betaalt.
 Verder kan je bij onze toeristische stand alle info bekomen over wat er zoal toeristisch te beleven valt in onze regio. En de hongerige bezoek(st)er wordt niet vergeten, want je kan er voor weinig geld genieten van onze super lekkere loempia’s.
Kortom een evenement waarop iedereen, zowel groot als klein, welkom is.

HELLO!SCHOTEN
van vrijdag 7 tot en met vrijdag 14 juli

Hello!Schoten vindt in de eerste helft van juli plaats in het gemeentepark. Het is een internationaal volksdans- en muziekfestival. Het festival wordt ingezet met een feestmarkt en op zondag, bij droog weer, loopt er een optocht door de gemeente om 14.00 u met alle deelnemende groepen.
Meer info via het evenementenloket: (03) 680 23 54, info@helloschoten.be of www.helloschoten.be.

PRIJSUITREIKING FIETSFOTOZOEKOCHT
Vrijdag 17 november

Hoogtepunt van de jaarlijkse fietsfotozoektocht is uiteraard de prijsuitreiking die plaatsvindt in zaal De Kaekelaar te Schoten, Sint-Cordulastraat 10 om 20.00 u. Vooraleer iedereen zijn prijs ontvangt, wordt het juiste antwoord op de vragen visueel en mondeling  toegelicht