Schilde-'s-Gravenwezel

FEESTMARKT
Zondag 1 mei

Schoolstraat te Schilde
Weer kan iedereen zijn hartje ophalen tijdens een wandeling langs en tussen de kraampjes en standen van deze feestelijke markt.
 
TUINKRIEBELS
Zaterdag 6 mei en zondag 7 mei, telkens van 10 u tot 18 u.

Deze succesvolle plantenmarkt en tuinbeurs vindt nu voor de 3de keer plaats te Oelegem, even voorbij de grens met Schilde in het Provinciaal groendomein Vrieselhof. Tuinliefhebbers met een hart voor planten en bloemen kunnen hier terecht voor adviezen van kenners, interessante nieuwigheden en uiteraard ook voor een grote keuze van groene aankopen.

DORPSDAG 
Zaterdag 17 juni
Kerkstraat te ‘s-Gravenwezel
Een succesvolle formule met een kermis en met standen van marktkramers, middenstanders, verenigingen, en animatie voor jong en oud. Aanvang 18.00 u en om 23 u afgesloten met een spetterend vuurwerk.
 
BRADERIJ EN MARKT
Zaterdag 23 juni

Turnhoutsebaan te Schilde
Altijd een denderend gebeuren vol gezelligheid en culinaire geneugtes georganiseerd door de Schildese middenstand. Een must om erbij te zijn.

29ste MIDZOMERNACHTWANDELING
Zaterdagen 24 & 30 juni en 1 juli
met vertrek vanuit heemhuis Scilla te Schilde, Alfons Van den Sandelaan 4.
Tijdens onze Midzomernachtwandeling maakt u een avondwandeling van een viertal kilometer doorheen de bossen en weiden van Schilde. Onderweg wordt er op verschillende plaatsen halt gehouden en wordt op een ludieke, maar toch historisch verantwoorde, manier een aspect van onze (lokale) voorgeschiedenis uitgebeeld en nagespeeld.
 
14de HALLOWEENTOCHT
Maandag 31 oktober

Zoals steeds op 31 oktober organiseert Toerisme Voorkempen, in samenwerking met de Schildese heemkundige kring Scilla, een Halloweentocht om kippenvel van te krijgen. Dit jaar vindt deze lekker griezelige wandeling voor de 2de maal plaats te Wijnegem met vertrek vanuit de kantine van de K. Wijnegem Voetbalclub.


Geïnteresseerd in andere typisch Schildese of ’s-Gravenwezelse evenementen?
 Voor Schilde
Klik op onderstaande link en je vindt de nodige informatie.
http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/alle/2970-schilde
 
Voor ‘s-Gravenwezel

Kopieer onderstaande url, plak die in het zoekvenster van je browser en je vindt de nodige informatie.
http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/search?facet[datetype][0]=next30days&location=2970%20%27s%20Gravenwezel%20%28Schilde%29