Toerisme Voorkempen | Kerkstraat 24, 2970 's-Gravenwezel | open alle werkdagen van 9.00u - 12.00u | 03 685 34 21 | toerisme@voorkempen.be | BE60 9795 4695 0770

Fietsfotozoektocht 2017

Fietsfotozoektocht 2017

Onze toeristische fotozoektocht op de fiets beleeft dit jaar zijn 11de editie en is officieel van start gegaan met de opening van het toeristisch seizoen op 30 april l.l.. De antwoordformulieren moeten ten laatste op zondag 24 september 2017 om middernacht in het bezit zijn van Toerisme Voorkempen.

Iedereen die zijn formulier binnenbrengt ontvangt een prijs tijdens de prijsuitreiking die plaatsvindt op vrijdag 17 november 2017 om 20.00 u in zaal De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10 te Schoten. 1e en 2e prijs zijn een heren- of damesfiets en er zijn ook vele andere prijzen of waardebonnen. Uiteraard worden er vooraf ook nog de juiste antwoorden verklapt.
 
Net zoals vorig jaar zullen de prijzen slechts in ontvangst kunnen genomen worden in ruil voor het originele gele inschrijvingsformulier.
 
De deelnamepakketten zijn aan de prijs van 5 euro te verkrijgen bij:
 
’s-Gravenwezel      
Toerisme Voorkempen, Kerkstraat 24 (Dorpshuis)
 
Schilde                     
Gemeentehuis, Brasschaatsebaan 30
Cremerie Margriet, Petrus Bogaertslaan 45
Fietsdokter, Kerkelei  75
 
Schoten                   
Cultuurdienst, Sint-Cordulastraat 10
Fietskarinfo, Theofiel Van Cauwenberghslei 10
Fietsen Leten, Villerslei 42
 
Wijnegem
Gemeentehuis, Turnhoutsebaan 422
Bakkerij Geerts, Turnhoutsebaan 548

De foto's m.b.t. de vragen van de fietsfotozoektocht zijn te bekijken, af te drukken en/of te downloaden via onderstaande link.

Verbetering fietsfotozoektocht:

Vraag 11: Het antwoord is te vinden vanop de openbare weg. Het is VERBODEN privéterrein te betreden.

Vraag 12: Vervalt wegens ontbrekende gegevens.

WIJZIGING WEGBESCHRIJVING:
Omwille van een technisch probleem met het poortje bij het verlaten van de Beukendreef (domein Lindenhof) is het nodig een kleine wijziging in de wegbeschrijving door te voeren.

Een 400-tal meter voor het poortje bevindt zich rechts een wandelpad waarlangs je via een omweggetje iets verder op de Wijnegemsteenweg belandt. Neem dat paadje tot op de steenweg en keer dan even terug tot aan de poort van het domein om van daaruit je tocht verder te zetten.
De wegomlegging werd ter plaatse aangeduid met behulp van pijlen.


Toeristisch plezier is zoals steeds gegarandeerd!